Haluatko tuoda itsesi esille tällä sivustolla? Ota yhteyttä ylläpitoon!

VEDONLYÖNTIBONUKSET – KASSA KASVUUN VEDONLYÖNTIYHTIÖN PIIKKIIN!

Parhaat vedonlyöntibonukset tarjoavat satoja euroja bonusrahaa – myös kierrätysehdot pidetty vaatimattomina

Vedonlyöntibonukset ovat veikkaajille kullanarvoisia etutarjouksia. Erilaisten veikkausbonusten avulla pelaaja pääsee pelaamaan pienemmällä taloudellisella riskillä, kuin pelkästään oikealla rahalla pelatessaan.

Veikkausbonuksia jaetaan sekä uusille, että vanhoille asiakkaille. Uusien pelaajien tervetuliaistarjoukset koostuvat usein talletusbonuksesta, kun taas vanhojen asiakkaiden edut ovat lähtökohtaisesti ilmaisvetoja, korotettuja kertoimia tai riskittömiä vetoja. Bonukset eivät siis rajoitu vaan ensimmäiseen tarjoukseen, vaan asiakkaitaan arvostavat peliyhtiöt jakavat bonuksia koko pitkän asiakkuussuhteen ajan.

Talletusbonus – oman talletuksen päälle bonusrahaa

Talletusbonus on varmasti kaikista yleisin bonusmuoto. Talletusbonukset ovat usein uusien asiakkaiden etuja, mutta myös vanhoille asiakkaille voi kilahtaa sähköpostiin tieto saatavilla olevasta talletusbonuksesta. Talletusbonukset ovat aina sidottuna kierrätysvaatimuksiin, sillä vedonlyöntiyhtiö ei suinkaan halua tarjota ilmaista rahaa, jonka voisi nostaa välittömästi omalle pankkitililleen.

Talletusbonukset vaihtelevat todella reippaasti aina bonusprosentista kierrätysvaatimuksiin. Hyvin standardimainen bonusprosentti on 100, joka tarjoaa pelaajalle saman summan bonusrahaa talletuksen päälle. Mikäli talletat siis vaikka 200 euroa, laittaa vedonlyöntiyhtiö tämän päälle toiset 200 euroa bonusrahaa, jolloin pääset aloittamaan pelaamisen 400 euron kassalla.

Kierrätysvaatimukset ovat myös täysin tarjouskohtaisia. Kultainen keskitie kierrätysvaatimuksen suhteen heiluu kahdeksan molemmin puolin. Mikäli 200 euron bonusraha olisi siis sidottuna 8-kertaiseen kierrätysvaatimukseen, täytyy pelaajan tehdä vedonlyönnissä panostuksia yhteensä 1 600 euron edestä, ennen kuin bonusraha muuttuu kotiutuskelpoiseksi valuutaksi. Tämän lisäksi jokaisessa talletusbonuksessa on myös minimikerroin- sekä aikavaatimus. Minimikerroin on yleensä 1,80-kertoimen pinnassa, joka sallii pelaamisen linjan molemmin puolin. Standardimainen aikarajoitus sen sijaan on 30 päivää.

Veikkausvihjeet ovat erinomainen tapa saavuttaa etulyöntiasema vedonlyöntiin. Löydät parhaat pitkävetovihjeet Vedonlyontiyhtiot.comilta!

Kuten elämän muissakin talouspäätöksissä, on myös vedonlyöntibonuksissa hyvä muistaa kilpailuttaa markkinoilta löytyviä bonustarjouksia. Silmät ummessa suurimman bonussumman luokse juokseminen ei ole kovinkaan järkevää, sillä bonus saattaa olla sidottuna valtaviin kierrätysehtoihin, jotka tekevät kierrättämisestä lähes mahdotonta. Bonusehdoissa saattaa olla vaatimuksena jos jonkinlaisia sääntöjä, joten on äärimmäisen tärkeää lukea bonusehdot ajatuksella läpi.

Tunnista hyvä talletusbonus – kilpailuta aina netistä löytyvät tarjoukset

Kuten ylempänä mainittiin, määrittelevät juuri kierrätysvaatimukset bonuksen kannattavuuden. Mitä helpommat kierrätysvaatimukset bonus sisältää, niin sitä todennäköisemmin bonuksesta jää myös rahaa kotiutettavaksi.

Kierrätysvaatimuksen suhteen on hyvä pitää luku kahdeksan (8) mielessä. Valtaosa bonustarjouksista rakentuu kierrätysvaatimuksiltaan tämän ympärille, joten tästä hirveästi suurempia kierrätysvaatimuksia sisältäviä bonuksia ei kannata lunastaa. Mikäli bonustarjous on muuten erittäin herkullinen, niin 10–12-kertaisen kierrätysvaatimuksen läpäisy on vielä ihan mahdollista, mutta mikäli kierrätysvaatimus alkaa olemaan lähemmäs 20-kertainen, niin bonus kannattaa suosiolla hylätä ja etsiä markkinoilta parempi tarjous.

Minimikerroin tai aikarajoitus harvoin vaikuttaa bonuksen lunastamiseen ratkaisevasti. Näissä heitot ovat usein sen verran marginaalisia, eikä esimerkiksi minimikertoimella 2,00 pelaaminen tuota ongelmia, mikäli bonusta saa kierrättää myös liven puolella. Aikarajoituskin on lähes jokaisessa bonuksessa sen verran reilu, ettei kohteita tarvitse etsiä hiki hatussa. Kierrätysaikaa onkin tarjolla usein vähintään 14 päivää, joka riittää mainiosti bonuksen kierrättelyyn.

Ilmais- ja riskittömät vedot – lunasta aina kun mahdollista!

Seuraavaksi pureudumme hieman ilmaisiin sekä riskittömiin vetoihin. Nämä molemmat ovat vedonlyöntibonuksista parhaimpia, ja ovat usein tarjolla vanhoille asiakkaille. Viime aikoina on kuitenkin voinut bongata kyseisiä bonuksia myös uusien asiakkaiden tarjouksista, sillä esimerkiksi MrGreen sekä LeoVegas tarjoavat molemmat tahoillaan kyseisiä bonuksia.

Otetaan ensimmäiseksi framille ilmainen veto. Ilmaisveto on paras mahdollinen bonustarjous, jonka vedonlyöntiyhtiöiltä voi löytää. Ilmaisveto on nimensä mukaisesti pelaajalle täysin ilmainen, sillä voit laittaa ilmaisen vedon sisään, vaikka pelitililläsi ei olisi euroakaan rahaa. Jos pelaajalla on aktiivinen ilmaisvetobonus, ilmestyy ilmaisvetovaihtoehto pelikupongille, kun pelaaja on valinnut kohteen, joka täyttää vaaditut kriteerit bonukseen.

Ilmaisvedoista maksetaan aina vain nettovoitot. Vedonlyöntiyhtiön tarjoamaa panosta ei pelaajalle korvata. Nettovoitot voidaan maksaa kahdella tapaa – joko suoraan käteisenä, tai matalan kierrätysvaatimuksen sisältävänä bonusrahana. Vaikka voitto maksettaisiin bonusrahana, on siihen liitetty kierrätysvaatimus aina erittäin maltillinen. Ilmaisvedot kannattaa siis todellakin lunastaa, mikäli tämmöinen jostain vastaan tulee.

Riskitön veto on myös loistava tapa pelata vedonlyöntiyhtiön piikkiin. Riskitön veto eroaa ilmaisvedosta siinä, että vedon lyömiseksi sinulla täytyy olla pelitililläsi rahaa, jolla asetat panoksen. Mikäli vetosi häviää, korvaa vedonlyöntiyhtiö panoksesi takaisin x summaan saakka, joka suoraan käteisenä tai bonusrahana.

Riskittömät vedot ovat omiaan esimerkiksi korkeakertoimisien rekkojen metsästyksessä. Voit kokeilla valtavia kohdeyhdistelmiä ilmaiseksi, tai ottaa varman päälle, ja pelata yhden singlekohteen ilman taloudellista riskiä.

Summa summarum – vedonlyöntibonukset kannattaa lunastaa aina kun mahdollista. Oli kyseessä sitten ilmaisveto, riskitön veto, talletusbonus tai vaikka korotettu kerroin. Vedonlyöntibonukset ovat rahanarvoisia etuja, joita lunastamalla voi suurentaa omaa virhemarginaalia vedonlyönnin suhteen.

Voitollinen vedonlyönti on äärimmäisen vaikeaa, sillä vastassa on erittäin rutinoitunut ja asiansa osaava koneisto, joka tietää kaikesta kaiken. Näitä taisteluita käydessä on syytä hyödyntää jokainen lisäeuro, jonka vedonlyöntiyhtiö bonuksen muodossa jakaa. Napsi siis bonukset parempaan talteen, ja helpota omaa elämääsi vedonlyönnin suhteen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *